Boudoir-kuvaus on ihana huomenlahja mutta kaikista tärkeintä on se, että kuvat tulevat juuri sinua itseäsi varten. Luon sinulle kuvauksissa turvallisen ja kunnioittavan ympäristön, jossa sinä voit tuntea olosi kauniiksi ja itsevarmaksi. Olen erikoistunut boudoir-kuvauksiin ja autan sinua koko kuvauskokemuksen ajan suunnittelusta valmiisiin kuviin.

Me kaikki olemme upeita juuri tälläisinä kuin mitä olemme ja sen haluan ikuistaa sinulle kuviin. Kuvaushetki on kiireetön ja se suunnitellaan juuri sinun toiveittesi mukaan.

Kaikista palkitsevinta on, kun asiakas sanoo, että wau, olenko minä tuossa ja näytänkö todella noin upealle.

Olen saanut asiakkailta myös palautetta siitä, kuinka upea ja voimaannuttava kokemus itse kuvaushetki on ja siihen sitten vielä lisäksi kauniit kuvat. Upea minä- kuvaushetki on kokemus, joka tulet varmasti muistamaan.

Sinun ei tarvitse tulla kuin paikalle ja olla UPEA ITSESI JUURI SELLAISENA KUIN OLET!

”Kuvauskokemus oli erinomainen ja kuvauksesta sun kanssa jäi vain positiivisia juttuja mieleen! Oli ihanaa, kun olit rento ja ohjailit hyvin, ja sun kuvattana oli helppo olla ja kuvauksen tunnelma oli alusta alkaen tosi miellyttävä, lämmin ja rento. Olet todella lahjakas ja taltiot upeasti tunnelman kuviin.”

Olen avannut boudoirkuville ihan omat nettisivut www.upeamina.fi eli tervetuloa tutustumaan niihin. <3