Moikka!

Mahtavaa, kun löysit minut! 

Mun nimi on Marina ja olen ammattivalokuvaaja Tampereelta. Vaikka asun Tampereella, kuvaan myös paljon vanhassa ja rakkaassa kotikaupungissani Porissa sekä Helsingissä. Lähden kameroideni kanssa myös tietysti tarvittaessa muuallakin kuvaamaan. Haluan tarjota asiakkailleni vain parasta ja tästä syystä koulutan itseäni koko ajan. Uutuutena on maalaukselliset Fine Art-kuvat. 

Kuvaan rennolla ja iloisella tyylillä. Minulle on todella tärkeää, että asiakkaillani on mukava ja rento fiilis olla kuvauksissa.  Eikä haittaa, jos sinua jännittää kuvauksissa, saan sinut kyllä rentoutumaan ja nauttimaan kuvauksista. Itseäni jännittää aina, kun olen kameran edessä, että miltä näytän yms, ja silloin on todella tärkeää, että kuvaaja saa sinut rentoutumaan. Kun asiakkaalla on hyvä olla, se välittyy myös kuviin. Olenkin saanut siitä ihanaa palautetta asiakkailtani ja se todellakin näkyy myös kuvissa. 

Tietysti joskus tarvitaan kuviin vakavuutta ja sitä perus pönötystä eli ei hätää, sekin kyllä onnistuu. 

Asiakkaitani ovat niin yksityiset kuin yrityksetkin. Kuvaukset suunnitellaan aina asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Jos vain mahdollista tapaan asiakkaat aina kasvokkain ennen kuvauksia. 

Haluan kuvieni kautta jakaa iloa, rakkautta ja niitä aitoja, oikeita tunteita asiakkailleni. Kuvista jää ikuiset muistot elämän tärkeistä hetkistä.

Ota yhteyttä niin ikuistetaan  ihania ja kauniita muistoja yhdessä! <3

Laita viestiä  marina@mrphoto.fi tai soita 040 6762044