Moikka!

Mahtavaa, kun löysit minut ja tervetuloa sivuilleni! 

Nimeni on Marina Rotkus ja olen ammattivalokuvaaja Tampereelta. Olen erikoistunut tummanpuhuviin boudoirkuviin sekä koirien muotokuviin.

Kuvaukset kuitenkin suunnitellaan aina asiakkaiden toivein mukaan eli kyllä minä kuvaan sitä vaaleampaakin tai värikästä kuvaa tarvittaessa. 🙂

Vaikka asun Tampereella, kuvaan myös paljon vanhassa ja rakkaassa kotikaupungissani Porissa sekä Helsingissä. Lähden kameroideni kanssa myös tarvittaessa muuallakin kuvaamaan.  Kuvaan miljöössä sekä studiossa. Studio sijaitsee ihan Särkänniemen vieressä, Onkiniemenkatu 2.

Valokuvaus on vahvasti mukana meidän suvussa ja valokuvausta olenkin harrastanut teinistä asti ja vapaa-ajallakin kamera kulkee mukana. Eli se on vähän kuin kasvanut käteen kiinni.

Koulutan itseäni koko ajan, koska mielestäni tällä alalla ei voi olla koskaan valmis. Olen valmistunut Visuaalisen Viestinnän Instituutista vuonna 2021 Kuvallisen ilmaisun toteuttajaksi ja nyt huhtikuussa valmistuin Ammattivalokuvaajaksi. Tällä hetkellä opiskelen valokuvaajamestariksi.

Kuvaan rennolla ja iloisella tyylillä. Minulle on todella tärkeää, että asiakkaillani on mukava ja rento fiilis olla kuvauksissa. Eikä haittaa, jos sinua jännittää kuvauksissa, saan sinut kyllä rentoutumaan ja nauttimaan kuvauksista. Itseäni jännittää aina, kun olen kameran edessä, että miltä näytän yms eli tiedän miltä se tuntuu 🙂 mutta älä huoli, minun työhöni kuuluu myös saada sinut rentoutumaan ja nauttimaan kuvauksista. Kun asiakkaalla on hyvä olla, se välittyy myös kuviin. Olenkin saanut siitä ihanaa palautetta asiakkailtani ja se todellakin näkyy myös kuvissa. 

Tietysti joskus tarvitaan kuviin vakavuutta ja sitä perus pönötystä, sekin kyllä onnistuu. Kuvaukset suunnitellaan aina asiakkaan tarpeen mukaan. Jos haluat, että kuvasi tulevat esiin massasta niin olet just oikeassa paikassa!

Asiakkaitani ovat niin yksityiset kuin yrityksetkin. Kuvaukset suunnitellaan aina asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Jos vain mahdollista tapaan asiakkaat aina kasvokkain ennen kuvauksia. 

Haluan kuvieni kautta jakaa iloa, rakkautta ja niitä aitoja, oikeita tunteita asiakkailleni. Kuvista jää ikuiset muistot elämän tärkeistä hetkistä.

Pieniä hetkiä, suuria tunteita, ikuistettuina kuviin.

Laita viestiä  tai soita 040 6762044